Gör ett personligt hjärta...

Pyssel / Permalink / 7
Om exakt en vecka är det Alla Hjärtans Dag och varför inte ge bort en riktigt personlig gåva? Med vit lera, en pepparkaksform och stämplar gör du en liten personlig hälsning till någon du håller kär. Jag har använt vit lufttorkande lera från Panduro Hobby och metallstansar från Clas Ohlson. Principen är samma som att baka pepparkakor, knåda, kvala och ta ut ditt hjärta med formen. Stämpla in ditt budskap i leran - mitt "Live and Love". Hålet har jag gjort med änden på en grillpinne. Låt hjärtat torka i rumstemperatur och lacka sedan med oceanlack som ger en skyddande yta. Senare i veckan får du fler tips på lerfigurer...


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Jenny:

Åhhhh, vad fint! Nu känns det som om jag måste rusa iväg till Panduro och Clas Ohlsson på momangen!



KRAM!

#2 - - Maggan:

Är det stansar som ligger i en röd plastgrej på Claes O? Var där innan jul för att göra juldekorationer efter att ha kollat hos dig men personalen trodde inte att det skulle funka i lera så med tight budget lät jag bli.. Det är en superbra idé (även utan stansar) & jag ser framför mig hur dottern & jag pysslar tillsammans i harmoni :-)

Gillar din blogg!

#3 - - Karin på Ellas Inspiration:

Javisst Maggan är det den boxen. Du får ta en ny sväng för de funkar jättebra!



Mvh



Karin

#4 - - Lisa:

puff

#5 - - Annica:

Så jättefint pyssel! Det här är precis sånt som jag älskar att få idéer till, nu måste det bli en sväng till Täby C där butikerna finns!

Hälsningar Annica

#6 - - Sandra:

Så fint, ungefär hur många hjärtan räcker ett paket lera till? Tack för en fin blogg :)

#7 - - Emelie, ESS Foto:

Superfint! :)

Till top