Leilas alldeles egna kök

Kök / Permalink / 6
Ikväll är det dags för Leila att baka vidare i Frankrike. Jag gillar verkligen den "må-bra-känsla" hon förmedlar och sedan blir man ju väldans baksugen... Programmet sänds alltså kl. 21:00 i TV4 Plus ikväll. Hemma i Sverige njuter hon av detta underbara kök i sitt egna hus. Här berättar hon själv om hur hon inrett köket och vad hon tyckte var viktigt när hon gjorde sina val.

Hon får gärna komma och inreda mitt kök... *ler*



Foto: eget kollage via Leilas hemsida, fotograf Magnus Ford
#1 - - Tina Dalemo:

Ja hon får gärna komma och inreda mitt kök också :) Tycker att Leila är helt ljuvlig, tittar gärna på hennes program. Själv har jag ett inlägg i min blogg om en annan tv-favorit, han hade gärna fått fixa min trädgård. Allas vår älskade, och hatade, Ernst... Http://blogg.skanskabyggvaror.se

#2 - - Maria - med bebis i magen ☆:

otroligt fint verkligen :)

#3 - - Anna:

Hej!

Leila är underbar på alla sätt! Detta är dock inte hennes privata kök, detta är det som hon hade i sina förra program! Att hon inredde det själv stämmer, men hemma hos sig har hon annorlunda! Jag följer henne på FB o där lägegr hon ut lite bilder från sitt hem ibland, det går inte av för hackor kan jag säga :)

Ha en fin dag! Kram Anna

#4 - - Karin på Ellas Inspiration:

Anna,



nej men där ser man. Har bara kikat på hennes hemsida och då står det "Leilas kök". Jag tog för givet att det var hemma hos henne... I vilket fall är det ju ett underbart rum!



Ha det så gott!



Karin

#5 - - Ullis/Leva på landet:

Härliga köksbilder även om det inte är från hennes privata kök. Tack för påminnelsen om programmet i kväll. Hade jag glömt.

Kram Ullis

#6 - - Elisabeth:

Åh, vilket drömkök! Själv kämpar jag på i min lilla kokvrå och fantiserar om att en dag ha ett stort och fantastiskt kök :)

Till top