En turkisk pärla

/ Permalink / 4

Det var väldigt gott att komma hem till sol och värme i söndags även om vi tillbringat en vecka i varmt klimat så har man liksom inte fått nog... Som jag nämnde igår har vi haft en väldigt lyckad semester tillsammans med makens bror och hans familj. Hotellet vi besökte är Fritidsresors nya flaggskepp i Side, Blue Village Seven Seas. En otroligt lyxigt komplex en bit utanför stan med flera stora poolområden, stranden ett stenkast bort och All Inclusive för både liten och stor!



Kikade igenom bilderna igår från resan och det var mest "familjebilder" men några tagna på området hittade jag. Visst ser det toppen ut. Kan rekommenderas varmt om ni är sugna på en trip till Turkiet och som bonus kan jag nämna att Bamse och hans vänner hälsade på nästan varje dag! *ler*

#1 - - Anna:

Oj, vilket fint hotell ni har bott på.



Hälsningar



Anna

#2 - - Sofia - Wilburs mamma ♥:

Gud vad härligt det såg ut, jag skulle också vilja åka utomlands men det får vänta tills Wilbur är lite äldre. :)

#3 - - Malin:

Inte annat än att man drömmer sig tillbaka, tack själva för en trevlig resa=) Kram

#4 - - Marie-Louise Grimlund:

Hej !

Jag var mycket utomlands på -60talet.Kanske inte till de moderna ställena dit resorna går nu.Jag fann mitt barn far i Torremolinos Juli 1969, sen efter det har jag bara rest inom Sverige och har ingen längtan alls att åka till vare sig Turkiet,Thailand eller Egypten.

Har redan varit där under faraos tid och då som slavinna,katakomberna rasade samman och jag dog i 18-årsåldern enl.en annan som också gjorde det har tagit reda på detta. Kul.

Till top