På gång, laddade och tända!

Inspiration / Permalink / 2
Som jag redan avslöjat har jag haft en helt fantastisk helg! Svågern och svägerskan tog med mig och maken till Göteborg och där hade de bokat rum på Quality Hotel Panorama. Vi var verkligen överlyckliga att få en sådan överraskning men det stannade inte där... De hade nämligen också fixat biljetter till Tomas Ledin på Rondo! Ja, jag vet! De är helt underbara! Och vilken show han bjöd på! Har ni inte haft möjlighet att se den så tag chansen för den var galet bra! Vi blev både på gång, laddade och tända!



Sedan hann vi med både ett spa besök på hotellet och en hel del shopping. De som känner mig vet att jag har "svart bälte" i shopping och som makens bror uttryckte det "herregud, bilen är ju mer packad nu än när när M varit på Ullared"... *ler* Ja, det blev några kassar med både kläder, inredning och pysselmaterial! Något som jag verkligen uppskattar med att shoppa i "Götet" är att man lägger även lite extra energi på att göra det fint utanför butikerna. Var och varannan butik hade superfina höstplanteringar utanför dörren. En av alla butiker som det shoppades i var Village som hade dukat upp för en en skön grön höst!

Tack underbara M&M för en fantastisk helg!! Och tack till mamma & B för att ni tog hand om våra telingar!
#1 - - Linda:

Wow vilken helg! Kram

#2 - - Eva:

Hej kan rekommendera dig att det finns en outlet Village i Gällstad. Jag var där härom dagen när jag kom till kassan hon slagit in alla varor frågade jag blir det inte mer? Det finns även andra butiker värda att besöka. WWW.gallstad.nu

Till top