Veckans Dukningstips: Glas som vas...

Dukningstips / Permalink / 4
Som jag berättat hade vi gäster i helgen och självklart tog jag chansen att duka bordet lite extra festligt. Jag valde att duka med min nyinköpta mörkgrå duk och vitt porslin. Ett kul sätt att få en enhetlig stil är att använda samma glas/lyktor till både ljusstakar och vaser. Jag ställde fram mina nya favoriter, de bärnstensfärgade pressglasen som den här kvällen fick fungera som både ljusstakar och blomvaser. Jag valde nämligen att fylla några av glasen med oasis och stack sedan ner några vita blommor tätt likt en vit boll. Enkelt och vackert!


De fina servetterna i vitt och grått kommer från Tine K och jag hittade dem hos Perlan Living som leverade dem i expressfart. Tack snälla Pernilla! Jag valde att knyta ett grovt pappersband runt servetten och detta kommer från Granit.

Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration

#1 - - Anna:

Min mormor och morfar har de där glasen och jag minns hur vackra jag tyckte de var när jag var liten, det tycker jag iofs fortfarande :-). Det var extra festligt när man fick dricka saft ur just dem :-)

#2 - - Nellie:

Jättefint! Glas är bra till mycket. :) Det är också fint att sätta dem i grupper med udda glas, finns ju alltid i överflöd på loppisar. :)/Nellie

#3 - - Johanna:

Vart har du hittat den fina gråa duken? Med vänlig hälsning, Johanna

#4 - - Karin på Ellas Inspiration:

Johanna: Duken är ett tyg från Stoff och Stil som jag låtit sy upp.



Mvh



Karin

Till top