Formex - En skön avslutning (del 6)

Som avslutning på den här Formex rapporteringen tänkte jag visa några sista bilder från helgens besök! Men det kommer säkert att dyka upp fler men nu får det räcka för ett litet tag så ni inte blir "överdoserade" med allt nytt...

Gulliga Lisa Bengtsson dök upp hos bl.a. Mairo med sitt hundmotiv men hon hade även en egen monter på mässan där hon visade upp sitt porslin och tapet. Ett plus i kanten för det snygga bordet gjord av en gammal dörr!Läcker återvinning i olika form. Fick en pratstund med alltid lika trevlige Magnus Thyrén hos Cult Design som berättade att man gjort ljusstakar av gamla flaskor. Hos HK Living hade man återanvänt stickade tröjor och det blev en härlig golvpuff. Den roliga golvmattan är även den återvinning, nämligen i form av skosnören!

 

Ja, industristilen och ugglorna dyker upp även i höst. Ursnygg mega-klocka hos Bloomingville och roliga burkar med djurmotiv hittade jag hos Miss Etoile.Svart och vitt, alltid lika klassiskt. En ljusstake för maximal mys hittade jag hos Sagaform och jag gillade tallriken med grafiskt motiv från Ohlsson & Lohaven.Men jag var ju sjävklart inte ensam som bloggare på plats att rapporterna! Mässan är ju enorm och hade rekord i utställare i år så man orkade långt ifrån kika på allt. Dessutom hade jag förhinder att närvara på den stora Pressdagen som var på torsdag men här nedan hittar du ett urval av andra bloggare som var på plats! Kika gärna in och se vad de hittade på Formex!

Henricks Tankegångar
Trendenser
Dahlarna
Purple Area
Fröken Kumlin
Hemmariket

Har du också varit där? Lämna din länk i detta inlägget för jag (och säkert andra med mig) är jättenyfiken att se vad du hittade!
Related Posts with Thumbnails

Postat av: annica

jag tyckte om den stoooora klockan!

vet du om man kan beställa någon liknande på internet?:)

2011-09-07 @ 08:54:17
URL: http://awannabe.blogg.se/
Postat av: Karin på Ellas Inspiration

Annica: Bloomingville säljs hos flera butiker på nätet så klockan dyker säkert upp där i höst. Annars hittar du två varianter, en hos Nordljus och en hos Mio.http://www.nordljus.net/se/art/nyckelskap-daisy.phphttp://www.mio.se/Vardagsrum/Inredningsdetaljer/Dekoration_Vardagsrum/Newbridge-Klocka/Lycka till!Karin

2011-09-07 @ 09:47:13
URL: http://ellasinspiration.blogg.se/
Postat av: Linda E.

Det fanns så mycket fint på formex, blev alldeles stirrig och visste inte var jag skulle börja :)-Linda

2011-09-07 @ 17:59:18
URL: http://alalinda.blogspot.com

Skriv din hälsning här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Tack för att du lämnar en hälsning hos mig!
Om du ställer en fråga gör jag mitt bästa för att besvara den här!

Du kan även kontakta mig via: info@ellasinspiration.se

Hälsningar Karin

Trackback
RSS 2.0
ellas inspiration © 2018 All Rights Reserved