Fynd från Ullared!

/ Permalink / 11
När vi befann oss i krokarna var jag ju bara tvungen att övertala maken att vi skulle ta vägen förbi Ullared. Det var 10 år sedan vi sist var där och med facit i hand så minns jag varför! Kan man stå ut med att man måste tränga sig fram överallt så kan man göra fina fynd men jag tror inte att det är riktigt min grej... *ler* Men jag passade iallafall på att göra några inköp där bl.a. en ny lampa till köket fick följa med hem! Blev riktigt fint!
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Sandra på Ön:

Jag har aldrig varit på ullared, men sambon har frågat flera gånger om jag vill åka dit :) Superfin lampa du hittade där. Ha en fin dag. Kram från Sandra

Svar: Ja, jag är supernöjd! Kram Karin
Ellas Inspiration

#2 - - Formelle Design:

Har samma känslor som du om Ullared, var där förra hösten och innan dess var det 10 år sen. Lampavdelningen och leksaksavdelningen var det bästa tyckte jag. Jätte fin lampa du hittade!

//Johanna

Svar: Tack! Kram Karin
Ellas Inspiration

#3 - - Britt:

Åh, såg din fina lampa på instagram tidigare idag, jättefin! Du har nog gjort ett kanonfynd, har spanat på dem i butik och de är inte billiga!
Ha en fin dag!
Kram Britt

Svar: Tackar! Kram Karin
Ellas Inspiration

#4 - - MissStorm:

Snyggt med den mjuka lampan till de hårda stolarna!

Ullared är speciellt... När jag var dit såg jag det mer som att jag skulle "uppleva fenomenet" och var mindre inställd på shopping. Då blev det bara kul med allt folk! :)

Kram

Svar: Ja, lite så var för då jag inte visste att vi skulle vara i krokarna... Kram Karin
Ellas Inspiration

#5 - - K:

Ullared är inte så galet som alla tror. Det gäller bara att veta när man ska åka dit och inte. slutet av semesterperioderna med regniga dagar är inte de bästa:) fast jag har tur, bor i närheten och kan vända redan på parkeringen om det ser för tufft ut.

Svar: Snälla, tips på när man ska åka dit för att undika köer!! Kram Karin
Ellas Inspiration

#6 - - K:

Den här veckan har det varit lugnt, det är ju lite lågsäsong nu mellan sommaren och när alla ska ha höst och vinterkläder. Söndagar brukar vara lugnare än lördagar. Kvällar är bra, men självklart lite knivigare om man bor längre bort än 15 minuter som jag:) januari-februari brukar också vara bra, julruchen är över och reor pågår i alla städer. Sen är det väl generellt att undvika lov och långledigheter eftersom då är även alla andra lediga och kan åka dit.

Svar: Tack snälla! Kram Karin
Ellas Inspiration

#7 - - Sophie:

Jätte fin lampa, vad kostar en sådan på Ullared??
Är sugen på en sådan, men när man bor i Norrland får man säkert betala 3 dubbelt.
Mvh Sophie

Svar: just nu Lampan gick på 300 kr drygt inkl. sladd! Ett riktigt kap med andra ord! Kram Karin
Ellas Inspiration

#8 - - Therese:

Var också nyfiken på samma som Sophie. Har nämligen en liknande ;)

Svar: just nu Lampan gick på 300 kr drygt inkl. sladd! Ett riktigt kap med andra ord! Kram Karin
Ellas Inspiration

#9 - - Anette:

Fin! Påminner lite om de populära Tine K lamporna...

Svar: Absolut men till annat pris... ;-) Kram Karin
Ellas Inspiration

#10 - - Jessica:

Fantastiska stolar! Är de äkta vara eller har du hittat liknande? Jag vill så gärna införskaffa mig ett gäng men sparkontot skulle eka tomt... :-)

Svar: Äkta vara men gjorde ett kap på Blocket som skulle göra dig gråtfärdig om jag berättade vad... ;-) Kram Karin
Ellas Inspiration

#11 - - Ina den Fina:

Gekås gjorde mig riktigt besviken när jag var där förra sommaren, hittade inte NÅGONTING i inredningsväg som jag ville släppa innanför mina dörrar. Men den där lampskärmen var ju riktigt fin, kanske värt ett besök till? Gissar på att de bytt ut allt som var till nya prylar i sann Ullaredsanda :) ha de gott, kram från Ystad

Till top