Inred med smutsigt blått...

Inredning & Shopping / Permalink / 12
I vår kommer vi se en massa med smutsiga pasteller på inredningsdetaljer. En av mina personliga favoritnyanser har en dragning åt blå/grått och även här finns det ett kul utbud!
 


Taklampa i gråblått från Ellos. Bricka i mönstret Dagmar hos House of Hedda. Textil i kraftig strukturlin i en snygg blå nyans hos Stoff och Stil (jag har tyget i koksgrå som duk), Kudden Manhattan finns hos Åhléns. Kastehelmi Ljuslykta från Royal Design. PJ bordslampa från Örsjö hos Artilleriet,
#1 - - Helena, Craft and Creativity:

Fin färg och snygga produkter. Stoff och Stil är verkligen superduktiga på att hålla ett modernt och snyggt sortiment. Lamporna och kudden var fin också. Tack för bra tips, som vanligt! :)

#2 - - Sandra:

Så fint, den där bordslampan skulle mer än gärna få flytta hem till oss :)

#3 - - Emmelie - SagaPhotos:

Härlig blogg! :)

#4 - - sofia:

toksnyggt! älskar brickan.

#5 - - josse:

Snart är våren här. Kanske ska du utomlands snart? Eller så vill du bara vara snygg i vintersolen och redan nu gardera dig med sommarens snyggaste solglasögon. SVARTA RAY BAY wayfarer, likadana som Kenza har!! Nypris 1299:- säljes för 500:- helt nya med alla tags kvar. Först till kvarn!!!

#6 - - Junitjej:

Åh, så fint!

#7 - - www.randysandy.se:

Underbart och stilfullt....



www.randysandy.se

#8 - - Emma Albinsson:

Gillar verkligen kudden! De andra är snyggt också!

#9 - - martina bergström:

kudden var dunderschysst :)

#10 - - bbaraaelin:

åh va snyggt!:)

#11 - - johanna:

Jättefint!

#12 - - Kampen mot cancer:

Hej! Vi är två tjejer som går sista året på samhällsprogrammet i Duveholmsgymnasiet, Katrineholm. Vi håller på med ett projekt som går ut på att vi genom vår nystartade välgörenhetsorganisation ska samla in så mycket pengar som möjligt till barncancerfonden. Vi skulle uppskatta om du eller någon som ser den här kommentaren skulle vilja hjälpa oss genom att skänka pengar, eller uppmärksamma vårt arbete på sin blogg. Om du har några frågor så kan du nå oss på: kampenmotcancer@hotmail.se



Vi har även en egen sida: kampenmotcancer.webblogg.se

Twitter: kampenmotcancer



Kom ihåg att varje krona räknas i kampen mot cancer.



Hoppas att du har en bra dag!

/Sandra Jaber och Maria Jaber

Till top