Kreativ arbetsplats

Inspiration / Permalink / 7
Just nu trillar jag väldigt mycket in på att leta inspirerande arbetsplatser och kreativa tillhåll... Jag måste nämligen få till en lite bättre yta här hemma men min dröm är att få flytta ut i vårt förråd på tomten. Planerna är att detta ska fixas till under våren och jag håller tummarna för att det blir så. Men tills så sker letar jag inspiration och här hittade jag en väldigt rolig idé där man tagit en gammal sängbotten och använder som anslagstavla för allsköns ting!


Foto: via Boligliv
#1 - - Stina:

Häftigt.:-) Stina

#2 - - Clara:

Snygg anslagstavla, är det inte en sängbotten?

Fin blogg du har, fin design :)

Kolla gärna in min lilla fotoblogg & lämna en ärlig kommentar.

#3 - - Sara:

Haha vad cool det var med en sängbotten som anslagstavla!

#4 - - kirre:

kul idè med sängen,fast här hemma hade de nog mest sett stökigt ut med en säng stående mot väggen haha. det kräver nog nästan sin placering för att bli bra,. eller så kanske jag är lite feg ,. how knows haha

#5 - - Lisa:

Hej!

Jag har precis byggt klart min arbetsplats. Någon anslagstavla är dock inte kirrad än men en säng är ju en helt fantastisk idé! Bilder på arbetsplatsen finns på min blogg om du vill ta en titt:)

Tjing!

#6 - - Hanna - Whiterainbow:

Jag har också letat kontors inspiration, har kommit en bit på vägen med mitt projekt kontor iaf. men de är endel kvar :)

#7 - - Anna:

Hej! Gillar du inredning, med inriktning på den franska lantstilen & shabby chic? Då har jag kommit rätt. Jag kombinerar det gamla med nytt. I min blogg Hemlängtan visar jag er hur jag inreder, hur man bakar bullar i 15 cm klack, vardagen som en ensamstående mamma och mitt intresse för skyhöga stilettklackar. Numera finns även mizs -hemlängtan på Facebook. Joina oss gärna där. Välkommen!

Till top