Jag har varit hemma hos Carl Jan!

/ Permalink / 2
Jag avslöjade ju förra veckan att jag skulle iväg på något väldigt spännande och nu kan jag berätta hemligheten... Jag har nämligen varit och hälsat på Carl Jan i hans hem på Saxå Herrgård. Japp, ett litet bildbevis ser ni nedan på mig och herr Granqvist *ler*. En otroligt charmerade man och vilken fantastisk plats han bor på!! Jag tog en liten sväng på ägorna innan det var dags för vinprovning (!) och middag. Det gamla lusthuset nere vid vattnet används vid den årliga kräftskivan där man dukar upp till fest vid långbordet och njuter av god mat och dryck. De sköna vita däckstolarna kom på plats förra året när Ernst gjorde ett besök här med sitt program "Sommar med Ernst". Självklart kommer jag bjuda på bilder från det som Carl Jan själv kallar, "Ernsts Hus"...

Av respekt för Carl Jan valde jag att inte ta några bilder innefrån Saxå Herrgård men jag kan lova er att det var en otrolig upplevelse för både kropp och själ! Både inredningen, maten och vinet var helt fantastiskt!


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - fröken pensé:

Åh så roligt! Carl Jan verkar vara urmysig och programmen med Ernst missar man ju inte, det ser verkligen härligt ut där!

Hälsningar Annica

#2 - - Jenny:

Så roligt att kika in i carl jans hus!!

Till top