Köksrenovering - piffning...

/ Permalink / 10
Äntligen har jag fått börja "piffa" i köket. Som jag har längtat! *ler* Här en liten glimt av en del av köket. Är så nöjd över att vi ändrade oss i sista sekund och valde vit fog till kaklet. Blev precis ett sådant enkelt intryck som vi ville ha. Hade blivit alldeles för "rutigt" med ljusgrå. För att knyta ihop den svarta granitskivan och alla rostfria vitvaror har vi valt kontakter i svart och rostfritt. Den som som skymtar i bakgrunden innehåller både dimmer och två uttag väl dolda. Enkelt och stilrent!


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration

Brickan hittade jag i den lokala ICA-butiken, ett riktigt kap! En rosmarin har planterats i kruka från Sturehofs Krukmakeri. Inte för matlagning utan för att den var så fin! *ler* Kunde inte heller motstå att köpa med lite smak av "Grythyttan" hem i form av en smarrig vinäger till sommarens alla sallader. Den lila skålen på fot åkte med hem efter vår semester i Turkiet förra våren och här blir det lite "öst möter väst" med en "sked" i form av en mussla från stranden vid stugan. Utlovar fler bilder så ni även får se resten av vårt nya fiiiina kök...
#1 - - ❤ TUMADRE - ensamstående mamma till två ❤:

Den vita fogen passade helt perfekt tycker jag! Detaljerna i köket framhävs på ett helt annat sätt. Och en härlig blandning av fina saker har du!

#2 - - Kristina - ingen vanlig dag:

Så spännande att få se och det ser verkligen lovande ut! Iden med musselskeden till saltet tänker jag norpa rakt av - så fint!

Kram.

#3 - - Lovisa Lindström:

Vill bara lämna en hälsning att du har en fantastisk blogg! Vackra bilder, inspirerande mm! :)

#4 - - yasmine modell mamma och fru:

Allt bra?

KRAAM

#5 - - Annica:

Vilket vackert kök ni har fått. Är så härligt med ett nyrustat kök. Bra att ni valt att ha många uttag, vi satt bara dit två och det är ett evigt i- och urryckande av sladdar.

Trevlig helg på dig!

Kram Annica

#6 - - Ninette:

Vilka fina bilder, och vilken bra idé med musslan!

#7 - - Catarina Almqvist:

Ja fler bilder vill jag gärna se :)

#8 - - Helena, Craft and Creativity:

Köket blev så fint! Förstår att det är roligt att piffa nu!

#9 - - Jessica:

Hej!



Åh vad jag gillar tavlan! Får man fråga vart du hittat den?

#10 - - Karin på Ellas Inspiration:

Tack för alla era fina hälsningar!!



Jessica: Tavlan har jag gjort av ett kort och washi-tejp! Läs mer här:



http://ellasinspiration.se/2011/october/mitt-forsta-washi-pyssel.html



Kram Karin

Till top