Nu håller vi värmen!

/ Permalink / 5

Jag är verkligen så nöjd över att vi tog beslutet och sätta in vår lounge grupp i uterummet i slutet på sommaren. Med värmaren på har vi myst här flera gånger under vintern men det har varit lite kallt om fossingarna. Men nu har vi hittat mattan som hjälper oss hålla värmen!! Den heter MORUM och fanns hos IKEA och är perfekt när golvet fortfarande inte har hunnit bli uppvärmt av vårsolen! Det har även blivit några nya kuddar i sofforna. De randiga i svart/vitt kommer från H&M Home och kudden med text kommer från Lagerhaus och finns i min bloggshop.

Tips! Vi ville inte ha det "klassiska" glasbordet som hörde till soffgruppen så vi byggde en egen skiva, läs här hur vi gjorde!


Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration

#1 - - Julia - inredning o sött:

Det ser både snyggt och mysigt ut! Underbart att sommaren närmare sig och att man kan börja utnyttja uterummen. (här uppe i norr går det dock inte än)

#2 - - PRISSÄNKNING:

Är du sugen på en resa till solen i sommar? Vi har tagit fram en paketresa till Nerja, Spanien som innehåller flyg T/R, transfer T/R, boende inkl. frukost och tre aktiviteter under en vecka.



Just nu sänker vi priset med 500 :- per person. (Ordinarie pris 6700 :- )



Boka här!



http://www.hostalsanmiguel.com/sv/aktuellt-erbjudanden/erbjudanden/sommarresa-juli-12.aspx

#3 - - House number 11:

Ser underbart ut! Vilken fin matta! Tack för tipset!

Och kuddarna, finfina!

Ha en härlig fredag!

Kram Jenny

#4 - - anna:

Å det var ju jättesmart med bordet! Och superfint!

#5 - - Axelina:

Jättefint! 15 maj får vi nycklarna till vårt nya hus och då ska jag också inreda altanen. Din blogg är en bra inspirationskälla!:)

Till top