Tävla & Vinn min påskdukning!

/ Permalink / 8
Som jag berättade igår har ni nu chansen att vinna ett alldeles eget dukningskit till påsk! Vinnaren får ett set som jag valt ut från Duni bestående av servett Chicken & Feather, servett Dunilin soft Aubergine samt 3-in-1 Dunicel i färgen Kiwi.



För att delta ska du svara på frågan under kommentarsfältet!

1. Vilket är ditt bästa påskpyssel? Motivera kort.
2. Länka till tävlingen från din blogg, Facebook eller tipsa 5 vänner per mail (kopia på mailet till ellasinspiration@comhem.se) och du får en extra lott! Glöm inte ange i ditt tävlingssvar om du tipsat!

Ett bidrag per person! Tävlingen pågår t.o.m. söndag 1 april 2012. Värdet på vinsten är ca 150 kr. Vinnaren utses av Duni och kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
#1 - - Marita:

Måla ägg har blivit en tradition hemma hos oss. Vi brukar använda te.x. röd lök att färga med.



Har inte blogg eller Facebook men deltar ändå.

#2 - - Anonym:

Att binda kransar av björkris och "påska till" med tex Glad Påsk band, lökväxter, annat påskpynt. Trevligt på ytterdörrar & spiselkransar!

Jag länkar från bloggen!

/Lisa

#3 - - Helen:

Mitt bästa påskpyssel tips är att blåsa ägg och dekorera dem på olika sätt; med decoupage, färg

#4 - - Fröken Gredelin:

Mitt bästa påsktips just nu är att klä in äggen i washitejp. Det är både enkelt och snyggt! Antingen kan man klippa små mönster av tejpen (som t.ex små vimplar) eller så tar man och virar några varv runt bara. Något som både barn och vuxna kan greja med!

#5 - - Fynda och Fixa:

Mitt bästa tips är att måla skalet på kokta ägg. Det kan ju alla vara med på. Det går att variera med tuschpennor, klistermärken, stämplar eller vattenfärger.



En bra sak att fördriva tiden med medans påskmaten dukas fram.



Blir ett fint inslag på påskbordet när man lägger upp alla ägg på ett fint fat.



Länkar från min sida och håller tummarna.

#6 - - Lina:

1. Att göra ägg i betong. Jag har tagit ägg som har blivit för gamla och knackat ett litet håll på undersidan. Sedan har jag fyllt äggskalen med finbetong och sätter dom upp och ner i äggkartongen. Efter någon dag skalar jag betongägget och vips så har jag ett fint betongägg som jag sättas i krukor, användas som dekoration eller slå in det i cellofan och ge bort som påskpresent.

2. Länkar från min blogg: linasliviord.blogspot.com

Håller mina tummar stenhårt och hoppas att turen är på min sida :)

#7 - - Lina:

1. Bästa påsk-pysslet för mig är betongägg. Då jag tar ägg och knackar håll i botten. Tar ut allt innehåll och fyller sedan äggskalet med finbetong. Någon dag efter skalar jag äggen och vips så har jag fått en fint betongägg som jag kan dekorera festbordet, kruckor eller slår jag in äggen i cellofan och ger bort i påskpresent.

2. Har länkar från min blogg: linasliviord.blogspot.com

#8 - - Nina Björk:

Jag gillar att nålfilta saker så att filta små frigolitägg är mitt favorit pyssel.

Till top