Dags för köksrenovering...

/ Permalink / 5
Även om tidpunkten kanske inte är den bästa med vår familjesituation så är det bara att "gilla" läget för nu ligger vårt nya kök i "platta" paket i garaget och på måndag drar snickarna igång. Köket var redan beställt när dottern insjuknade så det gick inte att stoppa men nu ser vi fram emot att få ett nytt härligt kök! Här ser ni några av valen vi gjort, känner att det kommer att bli så bra!! Köket kommer att ha en slät kritvit mattlackad lucka. Vi har valt ett fasat vitt blankt kakel som kommer att bli en snygg kontrast mot luckorna. Fläkten är en vertikal lite tuffare modell för vi vill få in lite av "industrikänsla" i köket. Bänkarna blir svart granit och kommer att beställas när skåpen är på plats. Diskmaskinen blir integrerad och i övrigt behåller vi våra gamla vitvaror som vi bytte för bara ett par år sedan.

Följ med här i bloggen när renoveringen drar igång!!

#1 - - Helena, Craft and Creativity:

Köket kommer bli ursnyggt! :)

#2 - - Vendela:

Hej Ella,

ibland krockar olika stora ting. Olyckligt att köksrenoveringen kommer mitt i er omstrukturering av vardagen. Men då kanske köket är en bra morot och gör förändringen ännu mer markant. Skulle du vilja visa upp köksrenoveringen på Byggla? Du kan maila mig så berättar jag mer om Byggla och om välkomstpresenten du får :)

Lycka till med köket och dotterns hälsa!

Mvh

Vendela på Byggla

#3 - - Cissi:

Men oj, här har jag missat en del ser jag! Vilken chock det måste ha varit! Nu förändras ju verkligen hela hennes liv (och ert!).



Vad spännande med köksrenovering, jag måste komma tillbaka oftare nu! :) Kram, Cissi

#4 - - Maria:

Kommer bli jätte snyggt!

#5 - - NB:

Åh. Ni kommer få ett fint kök, då det är klart. Jag gillar skjutlådorna och kaklet skartp - nått att sätta på renoveringsprojektet då det ska göras om hemma i vårat kök :)

Till top