Köksrenovering - greppvänligt...

/ Permalink / 6
Jag utlovade ju en bild på vilka handtag vi valt. Från början skulle vi ha avlånga i rostfritt men när luckorna kom på plats så kändes det sååååå fel! Snabbt och lätt fick vi börja om letandet och hittade de här istället. Är så otroligt nöjd över de nya vita greppvänliga handtagen vi valt. Varje handtag kommer att ha samma längd som luckan och ger ett enkelt och stilrent intryck. Detta är ett prov och jag hoppas att de vi beställt kommer bums. Blev ju lite i senaste laget med tanke på våra ändrade planer men det är det värt!



Jag skäms över bilden jag visade häromdagen på köket. En suddig sådan knäppt med mobilen i skumt ljus. Ni är värda mer än så, så här kommer en ny bild och den som är lite uppmärksam kanske noterar att maken även målat i taket... ;-) Snickaren fick "fylla" på med ny panel då vi tog bort flera överskåp som inte kommer upp igen...


Foton: Karin Borg - Ellas Inspiration
#1 - - Annika - kort & gott:

Det blir så snyggt! Kan säga att vi har samma typ av handtag i vårt kök och det är verkligen snyggt.



Dock kan jag inte säga hur många tröjor och annat som gått sönder då man lätt fastnar i dem.

kram Annika

#2 - - Karin på Ellas Inspiration:

#3 - - Anonym:

Tack Annika! Ja, vi tror att det blir super.



Ja, man får väl räkna med lite svinn för att ha det snyggt ;-)



Jag är mest bekymrad över var jag ska hänga den där extra soppåsen som alltid hängde på en av dörrarna när den andra blev full... Hi hi



Kram Karin

#4 - - Hedvigochjag.se:

Skitsnyggt. Så vill jag ha mitt kök. Vårt är okej men börjar bli slitet... Vart kommer handtagen ifrån? SÅÅÅ FINT! Tack för att du delar med dig!



Kram Terese

#5 - - Karin på Ellas Inspiration:

Terese; så kul att du gillar våra val. Handtagen kommer från Kvik.



När vi är klara med köket kommer jag att berätta om alla våra val här hos mig! Fabrikat och leverantör, sånt som en annan letat efter på andra bloggar med snygga kök!



Kram Karin

#6 - - Izabelle:

Älskar stolarna, har tänk och önska dem själv i bröllopspresent!

Till top