I väntans tider...

Trädgårdsliv / Permalink / 3
Ja, som ni nog inte missat har vi ju flyttat och nu ser jag verkligen fram emot att få upptäcka vår nya trädgård. Det är lite av en upptäcksfärd när det börjar knoppas både i marken och på grenar. Den här vackra knoppen ska bli spännande att se vad den döljer.
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
En del har jag faktiskt lyckats lista ut vad det är. Gnuggade lite försiktigt på de här knopparna och oj vilken underbar doft av svarta vinbär det kom! Ser verkligen fram emot att få njuta av dessa.
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
Sedan kommer jag även göra mitt bästa för att sköta om vårt alldeles egna trädgårdsland. Just nu är där fullt av smultronplantor men vi får se om de kanske får ge plats åt andra grödor under sommaren.
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
Nu lämnar jag trädgården för helgen och beger mig till Stockholm med maken och goa vänner!
 
Trevlig helg!
#1 - - Maria@nordicdesigncollective.se:

Visst är det spännande med trädgård så här års!? Jag tycker det är lika spännande varje år, både att se vad som överlevt och för att jag ofta glömmer bort vad som satt i just den där rabatten - "var det den där fina lila, eller är det bara ett ogräs?". Inte alltid så lätt att veta! ;)

Svar: Absolut! Man blir som barn på nytt! Kram Karin
Ellas Inspiration

#2 - - Victorias provkök:

Kul med trädgård:)
Ha en fin helg
Kramar fån Victoria på www.victoriasprovkök.se

Svar: Tack så jättemycket!! Kram Karin
Ellas Inspiration

#3 - - Sara:

Vad spännande med en outforskad trädgård som snart kommer att börja blomma!! Jag hittade precis hit så grattis och lycka till med nya huset :)

Svar: Tack så jättemycket!! Kram Karin
Ellas Inspiration

Till top