Hårda inspirerande klappar...

Högtider - stora & små, Inspiration, Pyssel / Permalink / 0
Nu är det verkligen slutspurten och många rusar runt efter de sista julklapparna. Själv gillar jag både att få och ge "hårda inspirerande klappar" så här kommer några "sista minuten" tips från mig till dig... Några böcker som även kan ge en sista kick med idéer för årets största högtid!
   
      
 
 
Igår var det ju som sagt avslutning för Ernst i TV-rutan men om man vill forsätta inspireras så har han ju gett ut ytterligare en bok fylld med tips, underfundiga lösningar och läckra recept. Året med Ernst är den perfekta presenten till alla som älskar Ernsts stil.
 
 
 
Vi vet vet ju med säkerhet (hi hi) att vi kommer att fira jul 2014 så för den "jultokige" kanske Fixa julen är en alldeles utomordentlig bok för att påbörja arbetet för nästa år. Här hittar man tips från proffsen som bjuder på sina bästa idéer för en stämningsfull och avkopplande jul. Läcker mat, snygga klappar och kreativa dukningar varvas i ett snyggt upplägg. Även passande för julen 2013...*ler*

 
Ännu mera jul bjuds man på i boken Mera julstämning. Massor med tips och förslag på både traditionella och mer trendiga pyssel att ägna sig åt i väntan på julen. Här hittar du beskrivningar till färgglada julgransdekorationer, annorlunda adventsljusstakar, fina paketinslagningar, festliga dukningar och mycket mer.
 
 
Till top