Hårda klappar under granen...

Bak & Mat, Inredning & Shopping, Kök / Permalink / 1
Jag fick en förfrågan från Electrolux, om jag fick välja två "hårda klappar" att hitta under min gran vad skulle då valet bli? Hmmm, jag lät drömmarna fara iväg på en önskelista med hårda, snygga och praktiska paket...
 
Först skulle jag gärna se att den här snygga köksassistenten tog plats på min köksbänk hemma. Har sneglat på en annan amerikansk variant (ni vet vilken) men jag tycker att den är lite klumpig med otympliga vred. Den här är betydligt nättare och hade gjort bakningen till en enkel match... Ja, önskelistan innehåller även en släng av bagarkunskaper kanske jag ska tillägga...
 
Sedan skulle det så klart underlätta med en ny induktionshäll. Vi har en i vårt nya hus men den har hängt med i många år och har väl inte vårdats särskilt väl. Jag skulle gärna vilja ha en stor och rejäl häll med plats för mina pannor och grytor. Valet fick bli den här som har både automatisk kastrullavkänning (ja, tack), booster för effektivare uppkokning (japp, alltid brådis)och enkel rengöring.Automax (sånt gillar jag!).
 
Ja, nu kommer nog inte Tomten (inte Electrolux för den delen heller om någon trodde det *ler*) med dessa klappar i år men den som önskar hen ska få, eller?
 
Inlägget sker i samarbete med Electrolux
#1 - - Tina:

Önskar mej en köksassistens i 30 års present. Och denna har jag faktiskt aldrig sett. Riktigt snygg.,,den amerikanska maskinen har väl aldrig fallit mej i smaken, har bara hört att den är dyr och bara modern pgr av Old school looken!!

Ska kolla va man får i present!!!! :)

Till top