Dotterns nya rum

Roliga barnrum / IKEA, barnrum, tapeter, vårt nya hus / Permalink / 9
Jag har varit dålig på att visa er bilder från vårt nya hus, jag tänker helt enkelt inte på det *ler* men nu tog jag i alla fall ett kort så ni kan se en liten glimt av dotterns "nya" rum...  Hon ville ha en liten "vuxnare" stil och gjorde ett väldigt bra val av tapet måste jag säga. (tapeten i vårt andra hus såg ni här) Den randiga kommer från Boråstapeter och har en lite smutsig rosa ton, väldigt fin nyans.
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration
 
Tavlan med motivet "Birthday Girl" fick hon passande nog på sin födelsedag och affischen signerad Vee Speers säljs hos Fotografiska och ramen på IKEA. Överkastet är egentligen ett jag köpte till vår dubbelsäng på H&M Home men det var som gjort på hennes säng. Två av kuddarna kommer också från H&M Home, den tredje tror jag att jag köpte på Hemtex om jag minns rätt. Visst har hon fått det fint!
#1 - - Mimmi:

Det är nästan så jag känner igen mig, vår tonårsdotter har också ett rosa-vitt rum men valt att accentuera med svart...

Mvh Mimmi

Svar: Ja, det är onekligen en bra bas att utgå ifrån. Tänkte också att man kan ta in lite "tuffare" detaljer när hon blir lite större. Kram Karin
Ellas Inspiration

#2 - - Linda:

Åh, underbart fint! Är på jakt efter tapet till sommartorpet och fastnade supermycket för den din dotter valt. Minns du vad den kostade? :) bra smak hon har måste jag säga!

Svar: Tack snälla! Priset ligger runt 200 kr rullen så det är en riktigt prisvärd tapet. Dessutom kan du ha tur att göra klipp för jag ser många som har erbjudande på tapeter just nu. Lycka till! Kram Karin
Ellas Inspiration

#3 - - Malin-Maria:

Wow vad fint, älskar tavlan!

Svar: Tackar, ja visst är den underbar! Kram Karin
Ellas Inspiration

#4 - - Anonym:

det rummet var fantastiskt fint!

Svar: Tack så jättemycket! Kram Karin
Ellas Inspiration

#5 - - Mariah:

Hur fint som helst:-) Tjejigt men inte för gulligt.

Svar: Tack! Ja, vi är väldigt nöjda! Kram Karin
Ellas Inspiration

#6 - - frupastell:

Verkligen jättefint! Och tapeten passar så bra till resten. Önskar er en fin helg! Kram från Sandra

#7 - - Lollo:

Hej! Så fint! Undrar vart den fina sängen kommer ifrån? :-)

#8 - - kattsan:

Åh vilket härligt och fint rum :-) Super fint! Vår dotter vill ha ett likadant rum :-) Har du gjort lampan själv eller köpt den? Rolig och fin på samma gång!

#9 - - Lena:

Åh, vilken underbar tavla! Och vad bra att du alltid länkar så man kan se var du handlar allt fint du inreder med! Tack för det!

Till top