Hänt i veckan...

Inspiration / Permalink / 2
Det har verkligen varit fullt upp den senaste tiden och det är inte bara jag som har varit i farten... Mailen har fullkomligen översvämmats med nyheter och här har jag valt ut några favoriter från veckan som gick.
 
Plastmattan Honey från Pappelina är verkligen riktigt snygg. Finns i 5 olika färgställningar och jag gissar att den fått namnet för sin likhet med vaxkakan i en bikupa.
 
 
Hos Wonderwall kan man hitta flera nya verk signerade duktiga Stina Persson. Efter 15 år utomlands har hon nu slagit sig ner i Stockholm och det är vi glada för.
 
 
Svenska Viskaform är ett helt nytt varumärke under klassiska Ekelund Linneväveriet. Deras kollektion kommer premiärvisas i sin helhet på Designgalleriet i utställningen BODYWAVES 3 – 25 oktober 2013.
 
 
 
På tal om utställning så öppnade IKEA en utställning i fredags i samarbete med Nordiska museet. Utställningen som heter Ränder, rytm, riktning kommer visa upp klassisker som det här tyget som vi är många som minns.
 
 
I samband med utställningen släpper IKEA kollektionen AVBILDA som består av nya metervaror, kuddar, brickor, muggar och några kära återseenden ur IKEA arkivet.
 
 
 
 
#1 - - Emma - Mamma till Olivia ❥:

Fina ting. :-)

#2 - - Nilla Tankebubblor:

Fint! Den där elefant-bilden gillar jag! Ha det så bra.

Svar: Me too! KRam Karin
Ellas Inspiration

Till top