Underhållande tävling!

/ Permalink / 19
En liten påminnelse.....
 
Ja, som ni märkt har det varit lite tyst här i bloggen. Fick med mig en envis förkylning från Stockholm som håller på att kureras. Tänkte att jag bjuder på lite underhållning för er så länge tills den vanliga inspirationen är tillbaks...
 
Det är nämligen dags för en tävling och du har chansen att vinna den snygga och populära vita hatthyllan Hat Rackfrån Maze Interior. Allt du behöver göra är att svara på en enkel fråga och skriva en kort motivering till varför just du ska vinna! Tävlingen pågår till och med den 29 september. Tävlingen körs i samarbete med RoyalDesign.se som är Sveriges störta inredningsbutik online för design, smycken och heminredning.
1) Vad heter formgivaren bakom Hat Rack?
2) Motivera kort varför just du ska vinna hatthyllan!
 
Lämna ditt svar som en kommentar nedan. Lycka till!
 
*Tävlingen pågår t o m. söndagen den 29 september 2013 kl, 24.00. En hatthylla om värde 900 kr ligger i potten. Vinnaren utses av RoyalDesign.se , som skickar ut vinsten och beslutet kan inte överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.
 
Tävlingen är avslutad! Royal Design har utsett denna kommentar till vinnare och Anna är meddelad per epost.
 
Postat av: Anna

1. Formgivaren heter Olof Kolte. 
2. Just nu har jag en hatthylla i oljad ek som tyvärr skapat stora feta oljefläckar på tapeten :( När jag nu ska tapetsera om vill jag givetvis inte sätta upp den hyllan igen så det hade varit perfekt att vinna denna snygga hatthylla!

#1 - - Sanna:

1. Olof Kolte
2. Vi har precis köpt vårt första hus där vi ska flytta in med våra små grabbar, kommer absolut behöva snygg hallförvaring!

#2 - - Caroline:

Olof Kolte.

Jo, vi har en hall där vi vuxna har varsin avhängningsplats men där det inte finns en endaste krok för barnen. Och inte för deras personliga assistenter och inte för deras kompisar och inte heller för våra kompisar. Så överallt står skor och hänger jackor, på barnvagnar, rullstolar och slängda över väskor. Men seddu, min sambo tycker att det är fint att det är så avskalat och vill inte köpa någon hattförvaring... :/ Jag tänker, att om jag vinner en, då - då!

#3 - - Anna :

1. Formgivaren heter Olof Kolte.
2. Just nu har jag en hatthylla i oljad ek som tyvärr skapat stora feta oljefläckar på tapeten :( När jag nu ska tapetsera om vill jag givetvis inte sätta upp den hyllan igen så det hade varit perfekt att vinna denna snygga hatthylla!

#4 - - Evabritt:

1.Olof Kolte
2. Har i nuläget ingen hatthylla, men har gjort om i vår hall och hatthylla är "ett måste". En så här snygg hatthylla skulle bli pricken över i

#5 - - Lina:

1. Olof Kolte
2. Jag skulle vilja vinna den åt min mamma som alltid ställer upp som barnvakt eller med annan hjälp när jag behöver. Den här hatthyllan hade passat perfekt hemma hos henne

#6 - - Madelein:

1) Formgivaren heter Olof Kolte.
2) Eftersom jag bor i en hyreslägenhet så sitter det en sån där gammal ful brun, som sitter i dom flesta lägenheter. Denna skulle passa perfekt i min hall, är trött på den gamla tråkiga jag har!

#7 - - ANNIKA:

1 .Olof Kolte
2.Vi har bott i vårt hus i 20 år och har fortfarande inte hittat den rätta hatthyllan.Men här är den ju...
Perfekt!

#8 - - Mirre Syr:

1 Olof Kolte
2. Ohh, den här hyllan är perfekt och har allt som jag letat efter.. Lätt, luftig och många krokar som passar när en stökig familj skall trilla ur sina ytterkläder i hallen.
Och så är den vit! ♥♥

#9 - - Anonym:

1.Olof Kolte
2. För att vi just nu har alla vantar,mössar och halsdukar i korg på golvet i brist på en passande hatthylla till vår lilla trånga hall!Så läcker!

#10 - - Anna:

1.Olof Kolte
2. För att vi just nu har alla vantar,mössar och halsdukar i korg på golvet i brist på en passande hatthylla till vår lilla trånga hall!Så läcker!

#11 - - Eva Fridström:

1 rätt svar är olf Kolte
2 För att jag ständig vill förnya hemma ;) det skulle passa pefekt utan för dotterns sommar rum så hennes vänner kan hänga av sig istälet för att slänga kläder på golvet i hennes rum .

#12 - - Linnea Stenman :

1) Formgivaren heter Olof Kolte!
2) Inredningsgalen som jag är och ska flytta in i min första lägenhet om nån månad hade blivit överlycklig av denna fina hatthylla då pengarna just nu måste räcka till allt ifrån soffa och matbord till dammsugare och diskmedel...

#13 - - Lisa O:

1. Olof Kolte
2. Vi har precis blivit lyckliga ägare till en sportstuga och nu börjar det mödosamma arbetet med att gradvis byta ut klumpiga furumöbler mot mer moderna alternativ. Hat Rack i kombination med de matchande Mitten och Shoe Shelf skulle ge hallen ett välbehövligt lyft och dessutom rymma hela familjens mössor, vantar, skidhjälmar och -pjäxor.

#14 - - Karolina:

1) Olof Kolte
2) Hatthyllan borde hamna på vår nya adress i Oskarshamn för att smidigt kunna hänga av sig vinterjackan när vi och våra snälla familjer kommer och drar igång det omfattade renoveringsarbetet 1 november.

#15 - - Ingrid G:

1. Olof Kolte
2. vi ska renovera hallen och ska byta hatthylla, denna skulle passa bra! :)
Mvh Ingrid

#16 - - Sofia Sonestam:

1) Formgivaren heter Olof Kolte
2) Familjen har till vår stora lycka utökats med två underbara barn och därmed en massa jackor som kräver sin plats. Klädförvaring ska vara snygg och det tycker jag att denna hatthylla är!

#17 - - Anna Mårtensson:

1.) Olof Kolte
2.) För en fattig student finns det inte mycket lyx och glam i studentrummet... Hade verkligen behövt en fin hatthylla som kan ge lite intryck av lyx när man kommer innanför dörren!

#18 - - Sandra | Inspirera Mera:

1) Han heter Olof Kolte
2) Gillar verkligen Maze och deras fina hatthylla hade passat in perfekt här hemma. Håller tummarna!

#19 - - Ann-Britt:

1. Olof Kolte

2.Är precis färdig med renovering av ett hus som vi skall flytta till. Hallen saknar en hatthylla då vi hittills inte hittat den vi vill ha. Denna hylla skulle passa perfekt.

Till top