Oj, vilken vecka!

Ja, då kan man ticka av ännu en fullproppad vecka i kalendern. Bloggen fick vila bl.a.pga av en ljusshow som ni bara måste uppleva om ni har vägarna förbi, nämligen Lights in Alingsås! Var där i helgen som gick, magiskt. Pågår till 2 november!
 
Foto: Karin Borg - Ellas Inspiration

Och som avslutning på veckan tänkte jag runda av med att bjuda på några av alla nyheter som trillat in.
 
Trevlig fredag!!
 


Oktober är ju som många känner till bröstcancer-månaden. Detta uppmärksammas på många sätt och amerikanska Suite NY och  Carl Hansen & Son gör det genom att ta fram en specialutgåva av Wegner klassikern Wishbone Chair som säljs till förmån för forskningen mot bröstcancer. 
 

Vedum satsar extra på att visa hur det går till att skapa både snygga och praktiska lösningar för det lilla hemmet och köket. Mer tips på Vedums nya inspirationsdel www.vedum.se/inspiration Vedum Kök & Bad presenterade också nyligen att man tar över Kvänum Kök. Spännande...
 

Photowall presenterar ett exklusivt samarbete tillsammans med Icehotel - det världsomtalade hotellet i Jukkasjärvi, byggt helt av is. Samarbetet har resulterat i en tapetkollektion som skildrar omgivningen innanför och utanför Icehotels väggar.
 
 
Lagerhaus har släppt loss julen i både butik och webshop och vi bjuds på stjärnor, glöggmuggar, dofter av jul och detaljer till klapparna! Nu är det snart jul igen...
 

Filigran är en klassiker från Rosendahl desingad av Lin Utzon och nu lanseras den i en vriden modell och utan sitt sirliga blommönster. Lite tuffare framtoning, som gjord för höstens blomsterarrangemang! 
 

Och slutligen så vet vi vilken färg vi ska satsa på under nästa år... Nordsjö har nämligen lanserat Årets Kulör 2015 nu i dagarna. Kulören heter Copper Orange. En kombination gjord av rosa, orange och rött. 
 
Till top