Tävla & Vinn en digital avståndsmätare!

/ Permalink / 17
Just nu råder det lite mycket både på jobb och fritid så jag hinner inte med att bjuda er på inspirerande inlägg. Men ni ska ju inte behöva sitta sysslolösa så istället bjuder jag på liten tävling. Återigen dags för ett samarbete med Bosch och den här gången bjuder jag på ännu en produkt som kan komma till användning inför vårens nya projekt, nämligen en Bosch PLR 15. Denna lilla kompakta avståndsmätare fungerar som ett digitalt mätinstrument. Du riktar bara laserstrålen mot mätpunkten och vips har du avståndet klart!
 
 
 
 
1) Upp till hur många meter kan du mäta med PLR15? Du hittar svaret på deras hemsida.
2) Vilket vårprojekt har du i planerna där en Bosch PLR 15 kan komma till användning? Motivera kort.
 
Lämna ditt svar som en kommentar nedan. Lycka till!
 
*Tävlingen pågår till söndagen den 15 februari kl, 24.00. En vinnare får en Bosch PLR 15 värde ca 500 kr. Vinnaren utses av Bosch, som skickar ut vinsten och beslutet kan inte överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnarna.
 
Tävlingen är avslutad och vinnaren meddelat per mail!
#1 - - Tatianna:

Hej!
1) Upp till 15m.
2) Vi bor i ett 20 tals villa med ett jätte gammalt och litet kök. Vår familj blev större förra sömmar. Nu har vi en medlem till som sitter på matbordet. =)
För att få ett större kök, vi kommer att byta köket till det nuvarande vardagsrummet och det nuvarande kök kommer att bli vårt nytt tv rum. Mitt i mellan båda rummen finns en gäst toa som kommer också att göras om. Så 3 rum och ett stort/komplex byte ska göras hos oss i våren. Självklart mycket mättning ska ingå och det skulle vara kanon att ha den Bosch PLR15 att stödja oss.

#2 - - Jerker Nilsson:

1. 15 meter
2 Vi bor i ett gammalt dragigt ruckel från tidigt 50-tal. Både köket och ett av badrummen behöver renoveras rejält, så den kommer att få en väldigt stor användning hos oss!

#3 - - Matilda Ljungberg :

1) upp till 15m
2) vi ska bygga ut vår altan och glasa in halva, då kommer vi ha stor nytta av Bosch plr15 😊

#4 - - Anneli P:

1: 15 meter
2: Det stora projektet trädgårdsdamm ska förhoppningsvis bli klart till sommaren och då ska det bland annat byggas en uteplats av trätrall mot dammen och då skulle det vara perfekt med en Bosch digital avståndsmätare.

#5 - - Pia Persson:

1 ) Upp till 15 meter
2 ) vi planerar för nytt vindskydd och nytt golv vid vår uteplats till våren . Detta hjälpmedlet från Bosch skulle vara guld värt då.
Med vänlig hälsning, / Pia

#6 - - Robert:

1. 15 meter
2. Mitt projekt är faktiskt att ha Bosch avståndsmätare i bilen. Med den så kommer jag aldrig mer få p-böter för att jag står för nära övergångsställen igen. Parkering i stan är sk*t.
Sen håller jag på med att bygga om ett skafferi under en trapp. Där har jag många konstiga vinklar och vrår att mäta

#7 - - Malin Svensk Björck:

Hej!
1. 15 m
2. Oj! Det är mycket den kan komma till nytta med :)
I vår ska vi platsbygga en stor bokhylla till mkna 1800 böcker. Plus lite annat pyssel i sovrum och hall.
I sommar ska vi bygga ett trädgårdsskjul och nån form av friggebod så jag kan ha mina tränings maskiner där. Måste nämligen göra sjukgymnastik varje dag men orkar inte åka 6 mil varje dag till sjukhuset för det. Så det måste göras hemma och nu har vi knappt plats för det.
Så just nu är det dessa projekt vi har :)
Men till blir alltid fler !
Ha en fin helg!
Mvh
Malin Svensk Björck

#8 - - Maria:

1. 15 meter
2. Alltid pågående projekt - en man som älskar att mäta och kontrollera när han bygger:) det vi mäter mest nuförtiden är sonen snart 14 som växer 1 cm/natt känns det som😂

#9 - - Åsa H:

Svaret = 15 m

Ska försöka en hylla bygga,
så att mina böcker kan känna sig trygga !
De kan pryda väggen och vara snygga !

#10 - - Malin:

1. 15 meter
2. Inomhus i vår ska jag renovera köket, allt utom att byta skåp.
Utomhus ska vi bygga en ny trapp, äntligen! Det har vi pratat om i fyra år och nu kan vi inte dra på det längre! Vi ska även bygga en uteplats under ett av våra äppelträd, enda stället där vi har skugga på dagen.
Sambon är dock inte med på köket. I höstas tyckte han att vi kunde väl vänta lite med det. Och om jag inte gör det förens i vår så har jag väntat länge nog 😁

#11 - - Anki O:

1.15 meter
2.det här är ju verkligen ett bra sätt,
att få alla hyllor & klädhängare rätt,
då jag äntligen min klädkammare bygga,
så jag får alla vinklar riktigt räta & snygga

#12 - - Anneli nilsson:

15m.
tvättstugan nytt klinkergolv skall få, undrar hur detta skall gå! Rummet skall mätas och kvadrat räknas ut, kan detta få ett lyckligt slut? Med bosch går mätning och beräkning som en dans, till fel finns inte en chans.

#13 - - Emma Olsson:

15 m.
Vi hoppas kunna sätta upp en byggsats av en lekstuga i sommar till våra söner. Tyvär har vi båda lite tummen mitt i handen, så alla maskiner som kan underlättar vårt bygge.

#14 - - Paola:

1) 15 meter

2) Ombyggnad av förråd ... Annars ruttnar det ihop totalt och faller i tusen bitar. NU MÅSTE jag ta tag i det. Och det är skrymslen och vrår, knepiga vinklar och, ja , ett krångligt projekt. Men jag vet precis hur jag vill ha det :) En massa fiffig förvaring som jag har saknat ska byggas. Eftersom tumstockar och måttband har en tendens att försvinna, skulle denna manick verkligen underlätta arbetet.

#15 - - Helena i Uppsala:

1. upp till 15 m
2. För 10 år sedan deltog jag i en fornminnesinventering i Syrien. Vi gick "skallgång" på berg, i dalar, längs floder och letade efter tecken på bosättning. Vi hittade en 100000 år gammal flintverkstad som vi mätte, ritade av, fotograferade. Likaså med en romersk grav där tumstock och vattenpass användes. Så mycket enklare det hade varit med digital avståndsmätare. En dag är kriget slut ...

#16 - - Petra:

1) Upp till 15 meter
2) Våren kommer bestå av växthusbygge och vad skulle inte passa bättre då än den här. Jag blir tokig på alla snören som går av och som man snubblar över i tid och otid och ett rakt snöre som aldrig går av hade fått mig att le större än en blåval gapar!

#17 - - Fredrika:

1.Upp till 15m.
2. Ååå jag skulle så mycket behöva en avståndsmätare när jag ska bygga en liten by av återvunnet material i samband med en festival som ska hållas strax utanför Borlänge i sommar. Ideellt arbete gör att både tid och budget är snäva vilket innebär att denna manick skulle vara ovärderlig! :)

Till top