Mozartkulor utan tillsatt socker

Nougat utan tillsatt socker
200 gr mandelsmör
200 gr Cloetta choklad utan tillsatt socker
Gör så här:
Smält ihop mandelsmör och choklad på svag värme.
Häll i en form klädd med bakplåtspapper för att stelna.
Tips! Gör halva receptet som wienernougat dvs rör i rostade mandelspån i hälften av smeten. Låt stelna i olika formar.
Sockerfri mandelmassa
Rör ihop valfri mängd mandelmjöloch en skvätt mjölk till lagom konsistens.
Här gäller det att prova sig fram. En del sorter av mandelmjöl är INTE goda för detta. Tror att ICA:s egna var den som jag tyckt var bäst.
Mozarkulor
Gör receptet på nougaten.
Gör receptet på mandelmassan.
Skär nougaten i små kuber, rulla in i mandelmassan.
Doppa sedan i valfri mörk/ljus choklad utan tillsatt socker och ringla över smält vit choklad som dekoration.
Låt stelna kallt. Klara att servera!